Over Jan Barn - Eigenaar Vitaal Purmerend
arrow_drop_up arrow_drop_down

Hoi, ik ben Jan!

Eigenaar van Vitaal Purmerend

Het verhaal van Jan.. 

Sinds m'n geboorte heb ik mogen ervaren wat voeding met je kan doen, zowel fysiek als emotioneel. Doordat ik o.a. een melkallergie had (wat m'n ouders niet wisten) had ik constant darmproblemen. Dit heeft jarenlang best wel impact gehad. Als ik ook maar iets verkeerd at, kon ik naar huis. Jaren later werd er steeds meer onderzoek gedaan naar darmklachten bij mensen, uiteindelijk kwam het er op neer dat ik een prikkelbare darm had. De oplossing hiervoor was er niet, maar het beestje had nu wel een naam gekregen. Na veel zelf uitvogelen heb ik toen besloten om - destijds naast m'n rechtenstudie - cursussen te gaan volgen omtrent voeding en gezondheid. Dit is eigenlijk het begin geweest van een reeks cursussen, opleidingen en clinics. 

Ten tijde dat ik het meest last had van m'n prikkelbare darm, ging m’n leven een kant op die ik niet wilde. Qua werk zat ik gevoelsmatig niet op de juiste weg, ik had constant krampen en overall gezien voelde ik me niet lekker. Toen heb ik mezelf de keuze opgelegd: of op dezelfde manier doorgaan en niet zeuren, of een andere weg inslaan en beuken totdat het er staat. Zoals je misschien wel verwacht is het de tweede optie geworden. Juist de combinatie tussen een ongezonde darm en eigenlijk een ongezonde mentale situatie, heeft me naar het onderwerp ‘vitaliteit’ geleid. Wat in mijn optiek neerkomt op de mentale, fysieke en emotionele vrijheid om zo het meest uit het leven te halen. Met deze totaalvisie probeer ik mensen ook te helpen. Afvallen bijvoorbeeld omvat m.i. véél meer dan alleen wat gewicht verliezen. Waarom wil je gewicht verliezen? Wat is er anders? Of zit er misschien een andere reden achter die ook aangepakt dient te worden? 

Door de ervaring die ik heb opgedaan te combineren met m'n opleidingen durf ik zachtjes te zeggen dat ik je verder kan helpen. Als iets buiten m'n range valt hoor je dat ook meteen ;).

Ondertussen gaat het stukken beter met me. Ik ben er nog niet helemaal, maarja hea, dat zou ook saai zijn...


Iedere maandag verzend ik een mail waarin ik je vitaliteitstips geef. Dit is een interactieve mail (dus je kan vragen stellen). Hieronder kun je je hiervoor inschrijven.

Iedere maandag vitaliteitstips ontvangen?

  • Start iedere week met nieuwe motivatie
  • Leer wekelijks nieuwe dingen
  • Mogelijk tot het stellen van vragen (en antwoord krijgen)
50%
Schrijf mij in!

Vraag/opmerking? Mail naar info@vitaalpurmerend.nl - ik lees/beantwoord alles!