Afvallen begeleiding
arrow_drop_up arrow_drop_down

Wil je eindelijk eens wél vet verliezen?

Val af, word fitter en houd dit vast!

De ultieme afvalmethode?

Toepasbare tools zijn essentieel wanneer je wilt afvallen. Er is ontzettend veel kennis online te vinden over hoe je zou moeten afvallen. Het jammere hiervan is dat het gros niet klopt. Hoe vaak hoor of zie je wel niet tegenstrijdige berichten? Is suiker bijvoorbeeld nu wel of niet dikmakend?


Jaren geleden zag ook ik door de bomen het bos niet meer, met als resultaat dat er niets gebeurde aan m'n lichaam. Dit frustreerde me enorm. Daarom heb ik destijds meerdere opleidingen, cursussen en clinics gevolgd over vitaliteit, gezondheid en afvallen. Een belangrijk criterium voor mij bij mijn opleidingskeuze was of de kennisdeler haar informatie kon onderbouwen met literatuur. Het zou namelijk ontzettend zonde zijn om dingen te leren die achteraf totaal niet waar zijn. Deze insteek hanteer ik ook bij mijn adviezen. Snap waarom je iets doet, dan houd je het ook veel beter vol.


Mijn naam is Jan Barn. Ik ben specialist in vitaliteit, gezondheid en afvallen en eigenaar van Vitaal Purmerend. Als coach heb ik het genoegen gehad om tal van mensen te helpen naar het lichaam waarin ze zich prettig voelen - een mooier beroep bestaat haast niet. Mijn doel hierbij is om dit proces zo makkelijk en leuk mogelijk te maken voor de cliënt, waarbij de focus ligt op wat werkt. Dit middels een totaalaanpak.


Stralend door het leven met 'hun nieuwe lichaam'

In de afgelopen jaren heb ik een duidelijke visie en strategie omtrent afvallen ontwikkeld. Dit heeft ervoor gezorgd dat m'n cliënten niet alleen hun resultaten hebben behaald, maar ook hebben leren behouden. Dit werkte voor zowel jonge als oudere mensen, mannen en vrouwen. M'n aanpak brengt echt weer, zoals soms wel eens gezegd wordt, enorm veel rust en vreugde terug in het leven van de afvaller. Een groter compliment kun je mij niet geven!

Ik ben inmiddels meer dan 10 kilo afgevallen, zonder dat het me gevoelsmatig veel moeite heeft gekost. Ik heb m'n doel nog niet bereikt, maar het gaat wel de goede kant op!

Erik Steur

Meer energie = meer kwaliteit van leven

Wanneer je gaat eten wat je zou moeten eten, val je af. Een bijkomstigheid van afvallen bij m'n cliënten is dat ze ook veel meer energie krijgen. Dit zorgt er niet alleen voor dat ze lekkerder in hun vel zitten omdat ze zijn afgevallen, maar ook dat ze veel meer dingen (weer) kunnen doen die ze voorheen niet konden doen omdat ze daar te moe voor waren. Hun kwaliteit van leven is enorm verbeterd.

Naast dat ik me bewuster ben geworden over wat ik zou moeten eten om af te vallen, word ik dagelijks steeds fitter wakker!

Layla Jane Bond

Na een paar weken had ik geen energiedip meer om 16:00. 's Avonds heb ik ook veel meer energie!

Kimberley de Smet

Belangrijkste pijlers om af te vallen

In essentie werken wij met deze pijlers: voeding, training en coaching (incl. mindset). Wij begeleiden je hierin volledig zodat je nu wel af gaat vallen.

Voeding

Voeding is essentieel wanneer je wilt afvallen. Wij maken een plan op maat om jouw resultaat te optimaliseren.

Training

Wij hanteren het motto: trainen voor gezondheid, voeding om af te vallen. Maar als je dan traint, doe het onder begeleiding. 

Coaching

Wij houden van een persoonlijke aanpak. Een coach helpt je met alle aspecten die nodig zijn om af te vallen. 

Benieuwd of we jou ook kunnen helpen met afvallen?

VOL = VOL

Plan je intake voordat we vol zitten.